Kérdése van? Hívjon minket!

Alkatrész: 06 30 229 0392

Szerviz: 06 30 552 3725

Ablakemelők javítása

Kínai ablakemelőt nem áll módunkban javítani, sem cseredarabnak beszámítani! Csak a gyári ablakemelő javítható szakszerűen!

Már több éves tapasztalattal javítjuk az elektromos ablakemelő mechanikákat. Az ablakemelő mechanikák kezdeti meghibásodására előjelekből már fel lehet készülni. Ügyfeleinknek azt tudjuk tanácsolni, hogy amennyiben rendellenes hangot, koppanást, reccsenést, vagy bebillenést tapasztalnak az üveg le-felemelése közben, akkor már keressenek meg bennünket időben, mert akkor még kevesebb összegből is meg lehet úszni a javítást. Ha már egyszer leesett az üveg, akkor ne próbálják meg felhúzni az üveget, mert a bowden összetekeredése nagyobb kárt csinál!

A Skoda család ablakemelőit raktárról tudjuk adni csere darab ellenében. Minden típusú VW család elektromos és kézi ablakemelőinek javítását is 48 órán belül vállaljuk, amennyiben a kiszerelt ablakemelő hiánytalan és felújítható. A javításra 6 hónap garanciát adunk. A műanyag csúszka törésére garanciát nem vállalunk. Amennyiben cseredarabot nem kapunk, akkor betétdíjat számolunk fel, amelyet később le lehet vásárolni ill. visszaadjuk, abban az esetben ha visszaérkezik a komplett ablakemelő hiánytalanul. A kistarcsai szervizünkben időpont egyeztetés esetén az ablakemelőket ki- és beszereljük.

A Felicia elektromos ablakemelőjét is tudjuk szakszerűen javítani. Itt a műanyag bowdenház törik el közvetlenül a motor alatt, amelyet saját szabadalmi technikával helyreállítunk.

FIGYELEM!
A szakszerűtlen beszerelés közben is eltörhet a bowdenház! 
Ezért kérjük Önöket, hogy fontolják meg, hogy ki szereli be a Felicia ablakemelőt, mert a beszerelés közben eltört ablakemelőkre garanciát nem áll módunkban adni!