Kosár

Kérjük ügyfeleinket, hogy az e-mail címüket ellenőrizzék le mégegyszer, mert nagyon sokan hibásan írják be. Ezért nem tudunk kommunikálni Önökkel ill. nem tudjuk értesíteni ha a rendelése vagy csomagja megérkezett! Köszönjük együttműködésüket!

Tisztelt Ügyfeleink!

Az internetes fizetés tesztelés alatt van, kérjük a menüpontot NE használják! Amint elérhetővé válik az elektronikus fizetés a honlapon tájékoztatjuk Önöket!

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Skodapatika csapata

Az általunk forgalmazott alkatrészekre csak és kizárólag abban az esetben tudunk teljeskörű garanciát vállalni,amennyiben annak beszerelése, üzembehelyezése igazolhatóan, szakszervíz által történik.   


Nincs termék a kosárban!
Vásárláshoz kattintson ide!

Tudta?

Miért jó, ha nálunk szervizelteti Skodáját?

- Az alkatrészek 90%-a azonnal rendelkezésre áll!

- Kisebb javításokat meg lehet várni!

- Az alkatrészek beszerzésével Önnek nem kell foglalkoznia! Biztosan ért hozzá?

- Csak azok az alkatrészek kerülnek beépítésre, amelyekre valóban szükség van, ezért el tudja kerülni a felesleges költekezést!

- Még ha meszebb is van - mint a haver - akkor is kifizetődőbb, mert olyan szakemberek javítják az autóját, akik mindennap Skodákat javítanak!

- Kösse össze a nagy bevásárlást az autójavítással! Tölünk 5percre van az Auchan, a Nextstop, a Stopshop, és a Dechatlon áruház. Amíg Ön - amúgy is szokott vásárolni - vásárol, addig mi megcsináljuk az autóját - az autó addig csak a parkolóban várná Önt!

...