Kategóriák

Facebook

Szavazás

Önt mennyire érintette cégünk telephelyeinek összevonása?
Örülök neki, mert így mindent egy helyen tudok átvenni
Örülök neki, mert nekem közelebb van
Örülök neki, mert így legalább gyorsabban kapom meg a csomagomat
Én észre sem vettem, hogy változott valami!
Nem örülök neki, nekem messzebb van, de legalább mindent megkapok
Nem örülök neki, eddig személyesen vettem át az árút, innentől kezdve inkább csomagban rendelem meg az alkatrészeket
Nem örülök neki, nekem messzebb van, és el sem megyek ilyen messzire
Megszervezem, hogy amikor amúgy is megyek az Auchan-ba, akkor beugrok az alkatrészekért is egyben
Én olyan messzire biztosan nem megyek el (egyébként az Auchanba szoktam járni vásárolni)

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

TOP termékek

Termékajánló

Pénznem váltás

Ablakemelő javítás

Kínai ablakemelőt nem áll módunkban javítani, sem cseredarabnak beszámítani! Csak a gyári ablakemelő javítható szakszerűen!

Már több éves tapasztalattal javítjuk az elektromos ablakemelő mechanikákat. Az ablakemelő mechanikák kezdeti meghibásodására előjelekből már fel lehet készülni. Ügyfeleinknek azt tudjuk tanácsolni, hogy amennyiben rendellenes hangot, koppanást, reccsenést, vagy bebillenést tapasztalnak az üveg le-felemelése közben, akkor már keressenek meg bennünket időben, mert akkor még kevesebb összegből is meg lehet úszni a javítást. Ha már egyszer leesett az üveg, akkor ne próbálják meg felhúzni az üveget, mert a bowden összetekeredése nagyobb kárt csinál!

A Skoda család ablakemelőit raktárról tudjuk adni csere darab ellenében. Minden típusú VW család elektromos és kézi ablakemelőinek javítását is 48 órán belül vállaljuk, amennyiben a kiszerelt ablakemelő hiánytalan és felújítható. A javításra 6 hónap garanciát adunk. A műanyag csúszka törésére garanciát nem vállalunk. Amennyiben cseredarabot nem kapunk, akkor betétdíjat számolunk fel, amelyet később le lehet vásárolni ill. visszaadjuk, abban az esetben ha visszaérkezik a komplett ablakemelő hiánytalanul. A kistarcsai szervizünkben időpont egyeztetés esetén az ablakemelőket ki- és beszereljük.

A Felicia elektromos ablakemelőjét is tudjuk szakszerűen javítani. Itt a műanyag bowdenház törik el közvetlenül a motor alatt, amelyet saját szabadalmi technikával helyreállítunk.

FIGYELEM!
A szakszerűtlen beszerelés közben is eltörhet a bowdenház!
Ezért kérjük Önöket, hogy fontolják meg, hogy ki szereli be a Felicia ablakemelőt, mert a beszerelés közben eltört ablakemelőkre garanciát nem áll módunkban adni!