Termék részletek


Pro-Tec katalizátor tisztító OXICAT

Pro-Tec katalizátor tisztító OXICAT
4 100 Ft

Pro-Tec katalizátor tisztító

A ProTec OXICAT katalizátor és lambdaszonda tisztító egy speciális fejlesztésű nagy-teljesítményű tisztító, melynek használatával az üzemszerű szennyeződéseket tartósan és effektív módon lehet megszüntetni ugyanakkor az aktuális környezetvédelmi előírásoknak is megfelelni.

Az OXICAT eltávolítja a gyantásodásokat, gumi és kokszmaradványokat az egész kipufogó rendszerből különös tekintettel a katalizátorból, lambda szondáról és a turbófeltöltőből. Az OXICAT használható Otto és dizel motorokba egyaránt és a Hybridjárművekbe is. A környezetvédelmi felülvizsgálat során azon járművekbe különösen ajánlott az alkalmazása, melyeknél túl magas károsanyag értékeket mértek.

Egy idő után a katalizátorban és a lambdaszondán az egyre növekvő méretű, lerakódott szennyeződések miatt jelentősen megemelkedik az üzemanyag fogyasztás és a káros gázok mértéke (pl.szénmonoxid und szénhidrogén). Ráadásul a motor teljesítőképessége is érezhetően csökken. Ezek a problémák minden motor esetében kialakulnak, különösen a rendszeres rövidtávú használat vagy a gyenge üzemanyagminőség esetén.

A használat előnyei

  • Eltávolítja a meglévő lerakódásokat.
  • Rendszeres használat mellett védelmet nyújt a nagymértékű lerakódások képződésével szemben.
  • Megnövelhető az üzemanyag hatásfoka.
  • Megelőzi a problémákat a motorvezérlés és kontroll terén, melyek a túlzott szennyezettség következményeként lépnek fel.
  • Biztosítja a katalizátor és lambdaszonda rendeltetésszerű működését.

Egy flakon tartalma 375ml, elegendő 80liter üzemanyaghoz.

  • Cikkszám
    PRO1180