Kezdetektől napjainkig

1995-ben egyéni vállalkozóként kezdtem el - teljesen véletlenül - a Skodákkal ismerkedni. Előtte Daciáztam, de a rendszerváltással ez a típus eltünt az utakról.

1997-ben költöztem a Tordai utcába. Egyre többen tudták meg, hogy nálam gyorsan és olcsón lehet megjavítani a Skodákat.

1998-ban megcsináltam a mestervizsgát és teljesen felújítottam a Tordai utcai műhelyt, majd ahogy egyre jobban fejlődött a vállalkozás már szükségessé vált, hogy először egy, majd egy kicsit később már két kollégával bővítsem a céget.

1999-ben már Kft-ként üzemeltünk. A dinamikus fejlődés eredményeként 2001-ben vettünk fel hitelt és megvásároltuk a kistarcsai telephelyünket.

2003-ban hosszú átalakítás után már külön költözött a szervíz és a bontó Kistarcsára, de közben párhuzamosan működött a Tordai utcában az alkatrész üzlet.

2008-ban elindítottuk webáruházunkat, mely azóta is folyamatosan fejlődik és a visszajelzésekből kiderül, hogy ügyfeleink egyik kedvence lett.

2009-ben egy csekély apadás után igyekeztünk megállni a helyünket és úgy döntöttünk, hogy szerényebb létszámmal próbáljuk a minőséget tartani.

2014-ben a Tordai utcai üzletünk átköltözött a kistarcsai telephelyünkre, mely a vártnál jobban sikerült.

2015-ben új számlázó programmal gyorsabban tudjuk a számlákat elkészíteni.

2021. február 1-jétől a megnövekedett ügyfélforgalom és a további várható piaci növekedési kilátások miatt a Skodapatika és szerviz müködtetésében új szervezési és ügyviteli fejlesztés érdekében pénzügyi befektető került bevonásra.

Az új müködtető továbbviszi a szakértő hagyományokat, tudást, megtartja a régi munkatársakat, de új pozíciókkal, további szolgáltatásokkal kibővitve folytatja működését.

Az átszervezés egyik elemeként Forgó Gábor mellé egy új munkafelvevő kerül beállításra, illetve az ügyfélélményt növelve egy kapus ügyintézési rendszer részeként recepciós/pénztáros kollegina is erősiti csapatunkat.